Джоузеф Морган за откровенията на Клаус и Карълайн, потенциалния сериал „Древните” и Сайлъс

tvd-4x14-2В последните епизоди имаше рядко виждани моменти на уязвимост и за Клаус, и за Карълайн. Как това ще промени техните отношения?

Така е. Това ще развие отношенията им. Интересно е, че колкото повече време прекарват заедно, толкова повече той оплеска нещата помежду им като върши ужасни неща, а след това изкупва греховете си малко или много. Това просто придава повече тежест на връзката им.

Дали ще се опита да бъде по-добър заради нея? Или все още е твърдо решен да унищожи всички, които му се изпречат пред погледа? 

Знаете ли поговорката: не можете да научите старо куче на нови номера. Не знам дали го носи в себе си. Може би е склонен да направи малък компромис, но не мисля, че може да промени начина, по който вижда нещата вече повече от хиляда години.

Ще бъде ли Клаус някога щастлив е романтично отношение? Той май е най-благочестивият вампир в Мистик Фолс. 

Да, ще има малко екшън.

Мога да си представя колко тежко му е било, докато беше затворен в къщата на Гилбърт. Какви действия ще предприеме, след като излезе, особено по отношение на Елена? 

Ще е доста ядосан. На Тайлър, затова, че го дразнеше, докато беше в капан. Ще бъде много бесен на всички замесени. Ще отмъсти за това, сега когато излезе.

Какъв е неговият приоритет сега, когато най-накрая е свободен? 

Иска ми се да си мисля, че има нещо общо с това да разбере дали Карълайн мисли всички онези неща, които му каза, докато умираше. Много лесно е да бъде афектиран в момента, така че вероятно негов приоритет ще бъде Тайлър, заради това, че го обиждаше и провокираше. Това ще е най-важната мисъл в главата му. А след това ще продължи с останалите замесени. Убиха брат му, така че той има списък – Списъкът на Санта Клаус с непослушни деца, с които да се саморазправи.

Видяхме, че Кол бе изплашен до смърт от това Сайлъс да бъде възкресен, но какво мисли Клаус по въпроса? 

Той се опитва да запази това в тайна за момента. От една страна той не може да умре. Има доста трикове наум. Но не е съвсем наясно какво да очаква. Страхът от неизвестното е нещо, с което всички ние можем да се идентифицираме. Така че, докато не узнае малко повече за Сайлъс, Клаус ще бъде леко предпазлив. Но той определено не е толкова изплашен, колкото Кол беше. Той е малко по-самоуверен, арогантен и нахакан, дори повече отколкото Кол беше. Той си вярва малко повече. Имал си е работа с много неща в миналото. Но с нищо подобно. Но ще бъде доста интересно, когатo тези двама герои се срещнат, ако се видят лице в лице.

Останаха само трима Древни- ти (Клаус), Ребека и Илайджа, за който знаем, че се завръща. Предвид намалелият им брой, ще се сближат ли? 

Абсолютно! Те тримата според мен винаги са били най-близки един с друг. Видяхме ги заедно в ретроспекцията, в която погребаха майка си, когато си обещаха да са „винаги и завинаги” един до друг. Това ще има огромно значение за тях в настоящето. Това, че видяха как още един от братята им си отиде ще ги сближи, да, определено.

Поздравления за потенциалния нов сериал (Древните). Това е голямо начинание. 

Да, страшно съм развълнуван за това.

Усещаш ли напрежението? Искат да създадат изцяло нов сериал в центъра, на който е твоят герой.

Интересно е , защото вече от известно време играя този герой, почти 2 пълни сезона . Затова усещам, че постъпвам правилно. Героят ми беше приет изключително добре, въпреки всичките му недостатъци. Дори смятам, че това е част от причината да е толкова популярен. Така че не, не чувствам голямо напрежение. А и с мен е брат ми (Даниел Гилийс), който споделя това напрежение заедно с мен. Не зная. Ще видим. Вълнувам се. Има друга история, която да разкажем, извън Мистик Фол, а това е шанс да разширим светът на Дневниците. Ще бъде толкова интересно да играя всички тези заплетени сюжетни линии, особено, ако позволят на различни герои от Дневниците да се включат в историята на Древните. За фен базата това е голямо нещо, тъй като новият сериал ще им представи нови лица, ще направи проекта още по-голям и доста по-сложен, което е нещо добро.

Какво разбра за начина, по който Клаус ще напусне Мистик Фолс? 

Все още чакам да разбера това. Знам как свършва тази история и знам какво ще става след това, но не зная какво е това, което ще го накара да напусне града и да отиде в Ню Орлиънс. Имам някакви идеи и усещам, че всичко е свързано с лека и самия Сайлъс и всичко около него.

Какво точно от Мистик Фолс ще ти липсва? 

Няма да ми липсва това, че всички те искаха да ме убият. Определено е приятно да избягам от цялото това нещо. Но това бе началото за Клаус. И наистина ще ми липсват всички актьори, с които няма да работя, при условие, че одобрят сериала. Всичко – екипа и останалото. Всичко това беше огромна част от живота ми и изключително съдбоносно за мен.

tvline.com
превод: truebluestyleps 

Share Button

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>